Finstilt – och annat bra att veta

Kakor

Vi använder kakor/cookies på vår webbplats i syfte att förbättra både vår webbplats och våra möjligheter att ge våra kunder det som de vill ha. De kakor vi använder är kopplade till Google Analytics, vilket betyder att ditt surfande på vår webbplats är anonymt och endast används för att analysera hur duktiga vi är på att göra en hemsida som är intressant för våra användare.

Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi använder kakor.

Mer information om hur kakor får användas och vad det är

Löpande kortbetalning

Vid köp av prenumeration med betalkort får du tidningen i en bekväm tillsvidareprenumeration, direkt hem i brevlådan. Du betalar för din prenumeration varannan månad och betalningen dras per automatik från det kontokort du har registrerat vid ditt köp. Ditt abonnemang är löpande och du kan när som helst välja att avsluta ditt abonnemang genom att exempelvis höra av dig till vår kundtjänst. Vi reserverar oss för rätten att löpande addera, justera och ta bort olika rabatter, priser, förmåner och mervärden (d.v.s. dessa kan komma att uppdateras löpande). Utebliven betalning gäller ej som uppsägning.

Detta prenumerationserbjudanden gäller endast prenumeranter inom Sverige.

Copyright

För allt material på tidningen Forms webbplats gäller copyright Form, Mandelgren Magazine AB. Det innebär att allt innehåll, exempelvis olika typer av texter, artiklar, varumärken, illustrationer och grafik, är skyddat enligt lagen om upphovsrätt om inget annat anges. Du får endast lov att använda/ladda ned materialet från vår webbplats för privat, icke-kommersiellt bruk.

Kopiering, mångfaldigande, överlåtelse, försäljning, överföring, lagring eller på annat sätt distribution av materialet på vår webbplats för offentliga eller kommersiella syften får inte ske utan skriftligt tillstånd från tidningen Form.

Obehörigt användande av innehållet är förbjudet enligt tillämplig lag och kan medföra straff- och skadeståndsansvar.